Boek drukken of printen

Boek drukken of printen

Al meer dan 50 jaar zijn wij een specialist in het maken van boeken. Hardcover boeken, softcover of paperback, bij ons heb je alle keus. Wil je zelf een boek uitgeven en ben je op zoek naar goed en eerlijk advies dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over eigen productie en afwerking, kleine oplages zijn daarom bij ons geen probleem.

Hardcover, softcover, paperback?

"Don't judge a book by its cover" is een veel gemaakte opmerking. Toch is het belangrijk dat jouwboek opvalt. We helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een hardcover boek is een stevig boek wat je niet kan vouwen. Het beschermt de inhoud en kan tegen een stootje. Een hardcover boek, omplakt met linnen en voorzien van een goudfolie heeft een hele sjieke uitstraling. Voeg hier een leeslintje en kapitaalbandjes aan toe en je hebt een luxe boek met een begerenswaardige uitstraling.

Een softcover boek of paperback is een boek met een slappe kaft. De kaft wordt gemaakt van steviger papier dan het binnenwerk en is flexibel. Softcover boeken of paperbacks zijn goedkoper omdat er gebruik gemaakt wordt van een ander soort papier. Je kan de softcover eventueel nog laten lamineren zodat er nog enige vorm van bescherming heeft.

Boekbinden

Er zijn verschillende manieren om de bladen van een boek bij elkaar te houden. Je wilt niet hebben dat de bladen uit het boek vallen op het moment dat je het wil lezen:
- lijmen
- nieten
- naaien
- wire-O

Wil je meer weten over de verschillende technieken kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.

Luxe uitstraling met een leeslint of kapitaalband

Door jouw boek te voorzien van een leeslint weet jouw lezer altijd waar ze zijn gebleven. Voeg er nog een kapitaalband aan toe en je geeft jouw boek een luxe uitstraling!

DeBibliomaan_Leeslint
DeBibliomaan_Kapitaalband
Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836