Maatwerk drukwerk

Wat wil je vertellen?

Groels is niet zomaar een drukwerkleverancier. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk drukwerk en dit houdt in dat ook de afwerking van jouw product zeer divers kan zijn. Natuurlijk kunnen wij ook het ontwerp en de opmaak voor u verzorgen. Wanneer jij ons in het beginstadium betrekt bij de boodschap die je wilt vertellen krijg je van ons advies op verschillende vlakken en we maken een plan van aanpak hoe we jouw boodschap gaan vertellen.

Enkele voorbeelden van maatwerk drukwerk zijn bijvoorbeeld visitekaartjes met mat of glanzend laminaat, spot-uv lak, brieven met preeg, verpakkingen, displays, stickers etc. Ook verzorgen wij op onze Degel opdrukken in zilver- en goudfolie. Wilt u echt iets bijzonders, dan ben je bij Groels op het juiste adres.

Groels denkt ook met u mee over verpakkingsdrukwerk. Wij maken en ontwikkelen doosjes of sleeves vanaf het ontwerp tot en met verzending of opslag. Net wat jij wenst. Dit in elke gewenste oplage, gepersonaliseerd met logo. Groels is een hybride drukkerij, dit houdt in dat er zowel in offset als digitaal geproduceerd wordt. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten.

Voor de keuze van het te drukken materiaal kunnen ze je bij Groels uitstekend adviseren. Wij hebben ervaring in het bedrukken van uiteenlopende specificaties aan materiaal en afwerking hiervan. Zowel in offsetdruk als digitale druk weten we het mooiste resultaat te bereiken.

Groels biedt ook oplossingen aan voor het beschermen van jouw drukwerk. Dit kan zijn dat het drukwerk voorzien wordt van een lak of laminaat, maar ook is de papierkeuze belangrijk voor bijvoorbeeld kaarten of uitnodigingen die via de brievenbus bezorgd worden. Groels heeft er een oplossing voor en zorgt voor topkwaliteit.

Bekijk cases Contact us
Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836