Mappen en ringbanden

Bij Groels bedrukken we alle soorten ringbanden, ordners of multomappen.

Mappen

Een ordner map, presentatiemappen, schrijfmappen of zelf offerte mappen, zijn een kleine greep uit ons uitgebreide mappen assortiment.

Naast het bedrukken van standaard mappen vervaardigen wij ook mappen en ringbanden op maat.
Heb je een eigen ontwerp of speciale wensen voor een map? Zoals een unieke stansvorm of preeg?
Door middel van stansmestekeningen kunnen wij deze helemaal voor je op maat maken en bedrukken, ook in kleine oplagen. Maar we hebben ook veel standaard vormen wat natuurlijk een besparing oplevert. Wij geven je graag advies.

Wij kunnen de bedrukte map voorzien van diverse insteekvakken voor bijvoorbeeld visitekaartjes, penhouders, en zelfs op maat gemaakte tabbladen zijn mogelijk.
Als extra optie zijn de mappen afsluitbaar met een elastiek, klittenband, magneten of zelfs met drukknopen.

Ringbanden

Ben je op zoek naar een bedrukte ringband die klasse en uitstraling heeft? Stevig, onderscheidend en uitgevoerd in jouw eigen huisstijl?
Dan ben je bij Groels op het juiste adres. De ringbanden worden bedrukt en afgewerkt volgens jouw wensen. We kunnen deze voorzien van diverse soorten laminaat, zoals hoogglans, mat en zelfs kras-vast laminaat bij veelvuldig gebruik.

Voor een luxe-afwerking kan een ringband bijvoorbeeld voorzien worden van spot UV lak. Zo kan je bijvoorbeeld extra nadruk leggen op jouw logo.

Bedrukte ringbanden of mappen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Voor meer informatie en mogelijkheden over mappen en ringbanden neem contact met ons op.

Contact us Bekijk Case
Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836