Print mail fulfilment

Slimme oplossingen voor print, mail en e-marketing

Bij Groels weten ze van wanten wanneer het gaat om slimme oplossingen om je doelgroep te bereiken. Wij bieden veel meer dan alleen print- en/of drukwerk en verzenden hiervan. Groels gaat steeds verder met het ontwikkelen van echte innovatieve oplossingen zoals efficiënte en effectieve actiemarketing campagnes.

Groels zet haar kennis in om je te helpen je doelgroepen te bereiken, je naamsbekendheid te vergroten of je imago verder uit te bouwen. Dit doen we door het meest passende advies te geven. Zo zal de boodschap via het juiste kanaal aan de doelgroep bekend gemaakt worden.

Print mail

In Print mail fulfilment onderscheiden we drie pijlers. Print en mail, fulfilment en E-marketing. Onder print en mail brengen we zaken onder als banderen, couverteren, sealen, handmatig verpakken, printen en/of drukken en verzenden. Wij verzenden tegen de laagst mogelijke portikosten. Dit kunnen we doen door afspraken die gemaakt zijn met de bestellers zoals post.nl en Sandd.

Fulfilment

Fulfilment, hierbij verzorgen we voor jou het logistieke proces. Dit kan ook het in- en her verpakken zijn van jouw product. Ook wordt de voorraad door ons bijgehouden middels een custom webpage zodat jij kunt zien welke producten en welke aantallen er op voorraad zijn. Deze custom webpage wordt geheel in samenspraak met jou gemaakt. Wij zorgen er voor dat het geheel aansluit bij de bestaande web omgeving van jouw bedrijf. Ook zorgen wij voor toegangscodes voor geautoriseerde bestellers en de communicatie die nodig is om het voortreffelijk te laten verlopen.

De derde pijler is het E-marketing. Je moet hierbij onder andere denken aan het versturen van nieuwsbrieven via email en de opvolging van respons op deze. Omdat wij ruime ervaring hebben in deze vorm van marketing weten wij precies wat de mogelijkheden en restricties zijn. Ook houden wij de relevante ontwikkeling bij zodat jouw communicatie waardevol is.

Bekijk Case Contact US
Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836