Printing on demand (pod)

Betekent letterlijk printen op aanvraag.

Met de moderne technieken van tegenwoordig, is het niet meer nodig om grote hoeveelheden te drukken om het rendabel te houden. Zo hoeven er geen voorraden te worden aangelegd. En kan je kleine oplages laten printen op het moment dat je deze nodig hebt. Zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn.

Dus het is al mogelijk om de kleinste oplage van jouw visitekaartje, brochure, folder, flyer, poster, jaarverslag, reader, boek of mailing te produceren.

Voor documenten die regelmatig aangepast worden om actueel te blijven (denk aan prijslijsten) , is Print on Demand de oplossing.

Ook voor het printen van boeken is Printing on Demand een uitkomst. Je bestelt, in jouw gewenste aantal, waardoor je niet met een onverkochte voorraad blijft zitten.

Op het moment dat je meer exemplaren nodig hebt, printen we een nieuwe oplage, met eventueel de laatste wijzigingen. Up-to-date.

En snelheid is geen probleem: Jij levert je digitale documenten aan en wij, als printing on demand drukkerij, printen deze, just in time, in elk gewenste oplage.

Bekijk case contact us
Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836