Printmanagement

Wat houdt de term printmanagement precies in?

Dit is een specialisatie in het coördineren van al je grafische producties. Voorbeelden hiervan zijn het managen van producties van POS-materiaal (Point of sale), briefpapier, enveloppen, hard- en softcoverboeken, verpakkingen, displays, stickers, posters, brochures en specials. Wij regelen alles voor je, wij zijn je partner voor al je uitingen en zorgen dat je je tijd beter kunt besteden aan dingen die voor jou echt belangrijk zijn.

Ontzorgen

Wij richten ons niet alleen op productie of inkoop van producten, maar zorgen voor het complete concept. Jarenlang hebben wij ervaring opgedaan in communicatie- en marketingtrajecten, hierdoor weten wij hoe we je totaal kunnen ontzorgen. Je kunt hierbij onder andere denken aan elektronisch voorraadbeheer, logistiek, fotografie, ontwerp, belettering, spandoeken, vlaggen, het verzorgen van mailingen en facturering zoals jij dat wenst. Dit alles afgestemd op jouw corporate identity, wij kennen immers jouw bedrijf of willen je graag leren kennen. Printmanagement is zeker iets voor jou!

Jouw producties zijn bij Groels in goede handen. Er is sprake van één contactpersoon die alles voor je regelt. Dit zijn bijzonder korte lijnen waarbij je snel kunt schakelen en waarbij je zeker kunt zijn van een juiste werkwijze en advies.

Creaties en campagnes

Groels wordt als dienstverlener graag betrokken bij strategische marketing. Op dit gebied hebben we een grote meerwaarde, omdat we alle specialismen onder één dak hebben. Van creatie, fotografie en meedenken voor het in de markt zetten van nieuwe producten en/of diensten.

Partners

Groels beschikt over een groot netwerk van leveranciers welke voldoen aan verschillende ISO-normen en certificaten. Ieder jaar wordt dit geborgd door middel van besprekingen en worden er nieuwe afspraken gemaakt zodat de kwaliteit en efficiency van het printmanagement gewaarborgd blijft.

Meer weten over printmanagement?

Wij willen graag met je in gesprek komen om je te overtuigen van de voordelen van printmanagement. Bel ons, wij komen graag bij je langs. Of nog beter, kom bij ons langs, dan kunnen we je meteen overtuigen van de meerwaarde van dit systeem.

Bekijk case Contact us
Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836