\Communicatie Online beheren

FEMKE
Vertelt

We gingen op zoek naar iets nieuws en hebben verschillende online modules met elkaar vergeleken, de doorslag om voor Groels mijndocumentmanager te kiezen was de service en de prijs.

De portal is ingericht naar onze wensen, dus helemaal op maat gemaakt.

MEE heeft in totaal 17 organisaties en iedereen heeft zijn eigen toegang tot zijn eigen domein en er is zelf een hiërarchie dus sommige mensen kunnen bij alle documenten en andere alleen bij dat deel waar ze toegang toe hebben.

Op dit moment gebruiken we mijndocumentmanager voor onze huisstijl, dus briefpapier, visitekaartjes enveloppen etc, maar ook voor promotiemateriaal zoals folders en brochures, voor relatiegeschenken en zelfs voor vlaggen.

In de templates is de huisstijl van onze organisatie verwerkt. De gebruiker kan alleen bepaalde onderdelen, zoals tekst en afbeeldingen wijzigen die we van te voren bepaald hebben.

Lettertypes, kleurgebruik en de lay-out liggen vast. Dus er kan nooit iets mis gaan

De tool is zeer flexibel in de toekomst kunnen we deze uitbreiden met nieuwe materialen.

Het programma is zo gebruiksvriendelijk dat je heel snel documenten kunt maken en bestellen.

Bij de implementatie hebben we heel veel steun gehad aan de expertise van Groels. Door de juiste begeleiding hebben we de portal helemaal kunnen inrichten, zodat alle organisaties er gebruik van kunnen maken.

Femke Berends, MEE NL

Vragen? Wim Groels
Deel
de case
mee
Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836