\Dit systeem werkt Perfect


Anton van CZ:
‘Wij maken gebruik van de bestelmodule voor visitekaartjes en gepersonaliseerde pasjes. Reuze handig en het is een voorspelbaar proces’.

Karin van TIAS School for Business and Society: ‘Dit systeem werkt perfect, het scheelt me enorm veel tijd met proeven nakijken van visitekaartjes’.

Henk van Fabory: ‘Dit is voor ons het echte ideale systeem. Door onze complexe organisatie en vele vestigingen scheelt het ons veel contactmomenten. Alles is via het systeem in te zien. Het is bijzonder goed bedacht, wij zijn er erg blij mee’.

Amber van Bakker Logisitiek: ‘Alle onze drukwerkitems staan bij Groels op voorraad, wij hebben de module bij ons op intranet gezet en hierdoor krijg ik intern geen vragen meer over onze voorraden’.

Lotte van Amarant: ‘Door de verschillende werkmaatschappijen en de vele werknemers die onze organisatie kent is dit systeem voor ons perfect. De inlogpagina van de module is gemaakt in onze huisstijl en staat bij ons op intranet. Al onze werkmaatschappijen zijn overzichtelijk weergegeven, elke besteller weet precies waar hij of zij moet zijn’.

Groels: Natuurlijk wil jij je hoofdzakelijk bezig houden met je core-business. Groels heeft om deze reden een online bestelmodule ontwikkeld om jou te ontzorgen. De online bestelmodule bestaat uit een aantal items waarvan de gegevens online opvraagbaar zijn. Een item is bijvoorbeeld de voorraad van jouw huisstijldrukwerk en/of promotiemateriaal. Met enkele muisklikken is deze in te zien. Ook kun je meteen een bestelling plaatsen van de items die je nodig denkt te hebben. Superhandig en het bespaart je veel tijd.

Een ander item is een opmaakmodule voor bijvoorbeeld visitekaartjes. Groels heeft de basis van jouw visitekaartje in een format gezet. Het enige wat je moet doen is de variabele gegevens invoeren.
Wanneer je dit gedaan hebt, dan wijst het systeem je verder naar de bestelmodule en je ontvangt rechtstreeks een proef als pdf. Je kunt natuurlijk ook overwegen om het format op intranet te zetten en de opmaak door een derde te laten doen. Wij maken de inlogpagina samen met jouw ICT-afdeling zodat alles in de huisstijl blijft van jouw organisatie. Slim, snel en makkelijk.

Vragen? Wim Groels
Deel
de case
Dit systeem werkt perfect 2
Dit systeem werkt perfect 3
-
Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836