Auto afgeleverd bij Stichting de Zevenhoek

11-10-18

Weten jullie het nog?....

Afgelopen zomer, op 25 juli, hebben wij de tweede editie van de Badeendenrace Tilburg gewonnen!
Een van de geadopteerde badeendjes van Groels\ print media people zwom als eerste over de finish. De prijs? Eén jaar lang gratis rijden in een Citroën C1 (C ÉÉNDJE) aangeboden door Citroën Bertens Tilburg .

Groels \ print media people gaf deze prijs graag aan een ander goed doel dat we al jaren een warm hart toe dragen, namelijk Stichting de Zevenhoek, een ouder- wooninitiatief voor 16 jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Zodat de bewoners zich ook kunnen vervoeren.

De Badeendenrace was een race met duizenden gele badeendjes in de Piushaven. De opbrengst van € 19.325 ging naar het Ronald McDonald Huis & Huiskamer Middenwest-Brabant in Tilburg

Winnaar_Groels_Badeendenrace_2018_Tilburg

Gister was het dan zover.

We hebben de auto afgeleverd bij Stichting de Zevenhoek.
Citroën Bertens Tilburg, vond het initiatief van Groels \ print media people zo leuk dat ze in plaats van de Citroën C1 aan te bieden, een gloednieuwe Citroën C3 Shine ter beschikking hebben gesteld. Wij en zeker Stichting de Zevenhoek zijn hier enorm dankbaar voor.

De auto heeft een stoer en robuust uiterlijk waardoor de bewoners van de Stichting de Zevenhoek één jaar lang, GRATIS, in stijl vervoerd zullen worden.

Wij zijn trots!

1. autozevenhoek1
Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836