Dutch Design Week 2017

18-10-17

Print Pakt live op Dutch Design Week

Van 21 tot en met 29 oktober 2017 zullen wij aanwezig zijn op de Dutch Design Week in Eindhoven. Dit is een jaarlijks evenement voor creatievelingen waarbij verschillende nieuwe werken worden gepresenteerd, nieuwe technieken in de spotlight worden gezet en waarbij inspiratie opgedaan kan worden.

Wij gaan mee met de tijd en lopen voorop op het gebied van nieuwe druktechnieken, we denken graag een stapje verder. Wij zien het dan ook als onze taak om mensen te inspireren en te stimuleren om de meest bijzondere uitingen neer te zetten. We helpen je hier dan ook graag bij.

foto compilatie v2

Zelf komen we ook met een nieuw product; de sandwich-cards, die ook te zien zijn op de Dutch Design Week. Deze nieuwe techniek drukt verschillende papierlagen op elkaar waardoor je de mogelijkheid krijgt om te kiezen hoe dik jouw uitingen worden. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de tussenlagen van jouw uiting ook een kleurtje te geven. Hierdoor krijg je een opvallend, verfrissend en creatieve uitingen die er echt uitspringen.

Je kunt ons vinden op de Yksi expo, Torenallee 22-04, 5617 BD Eindhoven.

Kijk voor meer informatie op: https://www.groels.nl/go-play-and-inspire/go-sandwich-cards/, of vraag de samples aan via het onderstaande formulier.

\Gratis Samples aanvragen

Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836