Creatie en verpakkingen

\Sjaak van Berkel


Iets creëren is leuk! Of het om een tijdschrift, een huisstijl of banner. Wel dient de ontwerper rekening te houden met het gebruik van het ontwerp. Waar wordt het ontwerp op gebruikt? Niet ieder ontwerp is namelijk op elk medium toepasbaar. Gelukkig worden de mogelijkheden in deze tijd steeds uitgebreider is de ontwerper minder beperkt.

Verpakkingen


Een verpakking is niet alleen een omhulsel voor het product maar heeft veel meer functies. De beleving van een product wordt grotendeels bepaald door de verpakking. Daarom is het belangrijk om daar aandacht aan te besteden, het product dient immers te worden verkocht.

Natuurlijk hoort op de voorkant van een verpakking de naam van het product te staan. Om de verpakking aantrekkelijk voor consumenten te maken is het gebruik van een afbeelding aan te raden. Dat kan een afbeelding van het product zijn, maar in sommige gevallen is juist een andere afbeelding beter, bijvoorbeeld een afbeelding van mensen.

De achterkant van de verpakking is vrijwel altijd voorzien van de EAN streepjescode en een korte omschrijving van het product.


Mailen? Mail Sjaak
Bellen?Bel Sjaak
sjaak
sjaak
Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836