Document manager

Een online-totaaloplossing voor het beheren, aanpassen en bestellen van alle marketingcommunicatie materialen van jouw bedrijf.

Mijndocumentmanager is onze huisstijlpublisher voor grote en kleine bedrijven.

Heel handig als je voor één of meerdere personen nieuwe visitekaartjes nodig hebt, of snel folders wilt aanpassen en bijbestellen. Je kan heel handig zelf teksten en foto’s wisselen.

Het beheren van jouw huisstijl, wordt hierdoor heel eenvoudig.

Geen last van verkeerde PDF’s, onjuiste fonts of verloren beeldmateriaal. Het programma is uitermate geschikt voor pos-materiaal, huisstijldrukwerk, posters, infosheets, advertenties, signproducten.

Hierdoor is je huisstijl up to date, ook als er dingen gewijzigd worden.

Mijn documentmanager werkt met een SaaS oplossing wat wil zeggen dat de software niet hoeft te worden aangekocht, maar wordt via een online dienst aangeboden. Het werkt dus gewoon in je browser, zowel voor het gebruik als voor het beheer.

Groels richt mijndocumentmanager voor je in. Aan de hand van jullie wensen en documenten die jullie erin willen hebben.

Jullie bepalen wie er toegang toe krijgt door middel van een of meerdere inlog gegevens. Stel het bedrijf heeft meerdere vestigingen dan kan je rechten geven aan de verschillende gebruikers.

Zo kan iedereen zelf advertenties, gedrukte communicatiemiddelen etc zelf opmaken in de huisstijl van het bedrijf. En met een druk op de knop meteen bestellen.

>Bekijk hier de video<

Bekijk Case Contact us
Groels-mijndocumentmanager-kantoor-01A5100
Bezoekadres
Overige gegevens
  • IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
  • BIC RABONL2U
  • KVK Tilburg 18030836